Imatge de la concentració, aquest dimecres al vespre a Masquefa, per rebutjar la violació d'una menor d'edat
Concentració a Masquefa

Concentracions de rebuig a la violació de la menor d'Igualada

Els Mossos estan sobre la pista dels agressors després d'haver vist imatges de les càmeres de seguretat i confien detenir-los aviat

Actualitzat

Masquefa, Igualada i Barcelona han acollit aquest dimecres al vespre actes per condemnar la violació d'una noia de 16 anys a la capital de l'Anoia.

Després d'haver vist imatges de les càmeres de seguretat del polígon industrial Les Comes d'Igualada, on es va produir l'agressió, i d'haver parlat amb l'entorn de la víctima, els Mossos d'Esquadra estan sobre la pista dels agressors i confien detenir-los aviat.


Minut de silenci i concentració a Masquefa

A Masquefa, municipi de la víctma, l'Associació Feminista Constel·lació Lila ha organitzat una concentració de rebuig. En l'acte, s'ha llegit un manifest contra les agressions masclistes.


També a Igualada, lloc on es va produir l'agressió, s'han aplegat nombroses persones a la plaça de l'Ajuntament per condemnar les violències contra les dones.

A la plaça de Sant Jaume de Barcelona, la concentració ha comptat amb l'assistència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i la consellera de Feminismes, Tània Verge.

Concentració de rebuig a la plaça de Sant Jaume contra l'agressió sexual a una menor a Igualada
Concentració de rebuig a la plaça de Sant Jaume contra l'agressió sexual a una menor a Igualada(ACN/Blanca Blay)


Els fets van passar la matinada de dilluns al polígon industrial Les Comes, quan la víctima anava cap a l'estació de Ferrocarrils de la Generalitat. A les sis de la matinada, un camioner va localitzar la noia inconscient i amb ferides greus, en un descampat del polígon. La noia continua a l'UCI de l'Hospital de Sant Joan de Déu amb un traumatisme cranioencefàlic.
 

 

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaAgressió sexual
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut