L'illa Tagomago, al costat d'Eivissa
L'illa Tagomago, objecte de desig de multimilionaris

Comprar illes privades, el nou caprici de milionaris que volen fugir de la Covid

Les cerques d'illes privades s'han incrementat fins a un 50% des del mes de març, quan va començar la pandèmia a escala global

Ruth Gumbau / AgènciesActualitzat

En una època com l'actual, en què tot el món intenta mantenir distàncies, una illa poc concorreguda pot ser una bona idea per fer vacances. I molt millor si aquesta illa pot ser privada. Un caprici, això sí, fora de l'abast de la butxaca de la majoria de persones.

De la majoria, però no de tots. Uns quants multimilionaris han trobat en aquestes propietats la millor manera de fer vacances i fugir de la Covid.

Va obrir la llauna el nou propietari de Horse Island, una illa al sud-oest d'Irlanda. Un comprador anònim la va adquirir fa poques setmanes per un preu de 5,5 milions d'euros.

L'Illa de Horse Island, a Irlanda, compta amb una mansió
L'illa de Horse Island, a Irlanda, compta amb una mansió (Horse Island)

 

Tagomago, a les Balears, un altre nivell

El preu de Horse Island, 5,5 milions d'euros, és força "mòdic" si tenim en compte fins a on es poden enfilar altres illes més assolellades. Com Tagomago. Es troba a menys d'un quilòmetre al nord-est d'Eivissa i allà han estiuejat celebritats com Justin Bieber o Cristiano Ronaldo.

Ara, aquesta illa busca comprador, però només hi podrà accedir un reduït nombre de persones, ja que demanen 150 milions d'euros per una illa que compta amb port, mansió, heliport, casa de convidats i fins i tot una plantilla de deu persones, xef inclòs, és clar.

 

 

Per la meitat de preu, es poden trobar illes a les Bahames, per uns 63 milions d'euros, com la de Halls Pond Cay. Sol i platja assegurats si no és època de tifons i huracans.

Halls Pond Cay es ven per 63 milions d'euros (Vladi Private Islands)

 

I si el pressupost és més reduït i es prefereix una llar de foc més que no pas estendre la tovallola a la platja, sempre es pot optar per una illa a Suècia com la de Kalvon, a l'abast per poc més de 4 milions d'euros.

L'illa sueca de Kalvon (Vladi Private Islands)

 

Que comprar aquestes propietats és a l'abast de molt pocs és obvi. Però que cada cop són més els que s'ho plantegen, també és cert.

L'empresa Private Islands assegura que les cerques d'illes privades s'han incrementat fins a un 50% des del mes de març, quan va començar la pandèmia mundial.

 

 

ARXIVAT A:
TurismeCoronavirus
Anar al contingut