Captura de pantalla del vídeo "Compra en Sabadell". Imatge del protagonista sortint de la boca del tren.
Captura de pantalla del vídeo "Compra en Sabadell".
Sabadell

"Compra en Sabadell" aconsegueix en poques hores 140.000 visites a internet

El vídeo ha generat una gran polèmica a les xarxes socials. La iniciativa pretén, suposadament, fomentar el comerç a la ciutat. Tot i que ha tingut un gran nombre de reproduccions, la versió del famós tema sembla que no ha acabat d'agradar als sabadellencs.

RedaccióActualitzat
Un vídeo interpretat per un jove sabadellenc amb el títol "Compra en Sabadell" ha aconseguit en poques hores prop de 140.000 visites a internet. En el vídeo, gravat en diversos llocs de Sabadell, el jove apareix amb un cor de gent darrere que imita la coneguda coreografia del "Gangnam Style", de PSY.

El controvertit vídeo ha generat molta expectació a les xarxes socials. Fins i tot hi ha piulades, amb l'etiqueta #compraenSabadell, que fan escarni de la peça audiovisual. La iniciativa pretén, suposadament, fomentar el comerç a la ciutat. Tot i que ha tingut un gran nombre de reproduccions, la versió del famós tema sembla que no ha acabat d'agradar.

El president de Sabadell Comerç Centre, Josep Maria Porta, ha mostrat la seva indignació davant del vídeo, que assegura que s'ha fet sense el seu coneixement. Porta ha afegit: "Aquest vídeo perjudica el comerç de Sabadell i en general el conjunt de la ciutat", al mateix temps que ha demanat als "responsables" que el retirin immediatament d'internet.

Fonts oficials han assegurat que el vídeo és una "iniciativa ciutadana" i que el consistori no ha impulsat ni fiscalitzat el contingut. L'Ajuntament de Sabadell admet, però, que coneixia la iniciativa i que va fer gestions per autoritzar la gravació d'imatges a la Bassa de Sant Oleguer.

Porta ha anunciat també, que juntament amb la resta d'entitats de comerç local, demanaran formalment la retirada de la peça.

Anar al contingut