WhatsApp presenta una nova funció que permet compartir pantalla durant una videotrucada (Pixabay)

Compartir pantalla a les videotrucades de WhatsApp, nova funció per a Android

L'actualització permet mostrar contingut a l'instant des del telèfon mòbil durant una videotrucada

WhatsApp continua treballant per oferir més prestacions als usuaris. En aquesta ocasió han presentat una nova funció que permet compartir pantalla durant una videotrucada. De moment aquesta novetat només està disponible a Android, tot i que la intenció és implementar-ho a altres sistemes operatius en les pròximes setmanes.

L'actualització permet mostrar informació o contingut a l'instant amb altres usuaris. Una funció que ja es troba en altres plataformes com Discord o Skype i que ara arriba a una de les aplicacions reina de missatgeria instantània.

La notícia l'ha avançat al seu compte de Twitter WABetaInfo, la font principal per descobrir notícies i actualitzacions en temps real sobre l'aplicació de Whatsapp.  

Amb aquesta actualització apareixerà una nova icona mentre es faci la videotrucada, que permetrà iniciar el procés de compartir pantalla a l'instant des del propi telèfon mòbil. Una vegada activat, tot el que es mostri en pantalla ho podran veure totes les persones que estiguin a la trucada.

Des de WABetaInfo adverteixen de la possibilitat que aquesta nova eina no funcioni en trucades amb moltes persones.
 

Altres novetats recents

Fa uns dies WhatsApp també va anunciar l'opció d'editar missatges enviats i de protegir algunes converses amb contrasenya. Ara és possible editar missatges fins als 15 minuts del seu enviament. A iPhone es podrà modificar pressionant un missatge enviat, mentre que a Android s'hauran de prémer els tres punts de la cantonada superior dreta.

A més, la plataforma de missatgeria instantània també disposa d'una funció de bloqueig de pantalla, que només permet accedir a l'aplicació amb contrasenya o bé amb la verificació de dades biomètriques.

Algunes converses es poden protegir amb contrasenya (Europa Press)

 

 

ARXIVAT A:
Xarxes socials WhatsAppTecnologia
Anar al contingut