El saló dedicat al còmic ha obert a la Fira de Barcelona (EFE/Alejandro García)

Còmic Barcelona celebra els 40 anys amb un retrobament d'aficionats i autors

A més d'una exposició que repassa la història del saló i del còmic, a Fira de Barcelona també es pot veure una altra exposició sobre el desaparegut dibuixant Miguel Gallardo

Actualitzat

El saló Còmic Barcelona, que ha obert aquest divendres a la Fira de Barcelona, celebra 40 anys amb un centenar d'autors i gairebé dos-cents expositors, entre editorials i llibreries.

Després de dos anys, no hi ha restriccions i els aficionats poden tornar a passejar pels pavellons, tocar els llibres, aconseguir la firma dels autors preferits o gaudir de les caracteritzacions dels "cosplayers", que viuen les disfresses que porten.

Combats d'espases làser o partides de jocs de rol són algunes de les moltes activitats que es poden fer en aquest saló, que llueix una escultura de Mortadel·lo i Filemó, amb un dels personatges que ha quedat coix d'un peu ja a la primera jornada.

A més de repassar la seva història, el saló també inclou una exposició dedicada al dibuixant Miguel Gallardo, que va morir al febrer, un dels grans referents del còmic espanyol.

Gallardo va ser, justament, l'autor del primer cartell d'aquest saló, que ja ha fet 40 anys, com recorda aquest vídeo:

ARXIVAT A:
Còmic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut