Sant Joan Despí

Comencen les emissions el nou Canal Super3, que es pot veure al mateix lloc de la TDT on se sintonitza el canal 300

Aquest any la Festa dels Súpers ha coincidit amb el llançament del nou Canal Super3, que ja es pot veure a través de la TDT, en la mateixa freqüència on fins ara es podia veure el K3/300. D'aquesta manera Televisió de Catalunya aposta definitivament pels més petits de la casa, on tindran tot un canal dedicat a les sèries d'animació, informació especialitzada, aprenentatge de llengües i espais de divulgació. El canal emetrà de sis del matí a nou del vespre.

Actualitzat
Televisió de Catalunya ha posat en marxa aquest diumenge al migdia el nou Canal Super3, que s'emet per la TDT, per la mateixa freqüència on fins ara es podia veure el K3/300. La inauguració ha tingut lloc a la Festa dels Súpers, que s'ha fet aquest cap de setmana a l'Estadi Lluís Companys.

Al nou canal hi ha les sèries i els programes per al públic infantil i preadolescent que fins ara s'oferien al K3, i emetrà de les sis del matí a les nou del vespre. L'oferta del Super3 disposarà de sèries com "Doraemon" o "El detectiu Conan" i de 15 estrenes d'animació i imatge real, així com de programes de producció pròpia com l'"Info K" o el programa "Play".

Entre les prioritats de la nova cadena hi ha fomentar l'ús de l'anglès i de la participació, fent que els mateixos súpers enviïn els seus dibuixos i presentin les seves mascotes en antena.
Anar al contingut