Sant Joan Despí

Comencen les emissions diàries d'informació en llengua aranesa al 3/24

Des d'aquest dilluns, el 3/24 inclou una roda informativa diària en llengua aranesa per a tot Catalunya. La periodista aranesa Ares Riu presentarà de dilluns a divendres, a les 16.45 hores, aquest bloc amb continguts d'informació general. A més d'aquesta nova roda informativa en aranès, Televisió de Catalunya també engega una nova secció al portal tv3.cat on s'afegiran tots els continguts relacionats amb la Vall d'Aran, ja siguin espais produïts en aranès o doblats a aquesta llengua.

Actualitzat
A través d'aquesta nova secció, es podrà accedir a la roda informativa diària en aranès del 3/24, a l'edició dels divendres del "TN comarques" per a la Vall d'Aran, així com als vídeos de produccions ja emeses en aranès, com els espais "Els Pirineus des de l'aire" o la sèrie infantil "Una mà de contes".

Informació en aranès a Catalunya Ràdio

Des de l'any 1988, el grup d'emissores de Catalunya Ràdio emet programes en desconnexió en aranès. El magazín "Aran, meddia aranés", amb més de 20 anys d'història, té actualment una edició al matí i una altra a la tarda.
 
A més, l'any 2007 es va ampliar la difusió de l'aranès amb un bloc informatiu diari de Catalunya Informació a les vuit del matí, en desconnexió per a la Vall, amb tota l'actualitat de Catalunya i el món.
Anar al contingut