Comencen les desfilades de la passarel·la 080, el gran aparador de la moda catalana
Diverses models amb creacions de la firma Escorpion Studio

Comencen les desfilades de la passarel·la 080, el gran aparador de la moda catalana

Firmes com Escorpion o Lola Casademunt han presentat les seves creacions en una edició que es tancarà divendres i que aposta per la moda sostenible

Quim BalaguerActualitzat

Ja està en marxa la 080 Barcelona Fashion, la gran cita de la moda catalana. Aquest matí, s'han fet les primeres desfilades al recinte modernista de Sant Pau de Barcelona.

Fins divendres 24 marques catalanes i 3 d'internacionals presentaran les seves darreres propostes de moda en una edició que vol apostar, sobretot, per la innovació tecnològica i la sostenibilitat. 

La 080 Barcelona Fashion ha arrencat amb la desfilada de la veterana marca igualadina Escorpion, consolidada com un referent internacional en el sector de la moda per la sofisticació dels seus dissenys i per la qualitat del seu punt des de fa gairebé un segle.

 

Una model desfila amb peces d'Escorpion Studio

 

En la sessió matinal d'aquest dimarts també han desfilat les creacions de Teoh&Lea, que presenta peces per a una dona amb actitud, capaç d'adaptar les tendències amb llibertat i personalitat al seu propi estil.

 

Les creacions de Teoh&Lea s'han pogut veure aquest matí

 

També ha presentat col·lecció la dissenyadora Maite Gassó, que dirigeix la firma Lola Casademunt, fundada per la seva mare. Les seves col·leccions ofereixen una gran gamma de productes que segueixen les últimes tendències, mantenint la identitat i el caràcter propis.

 

Les models, amb les creacions de Mayte By Lola Casademunt

 

En aquestes primeres hores de la 080 també han desfilat les creacions de la dissenyadora Krizia Robustella, que pren com a referència les peces esportives de les últimes dècades per crear un univers propi, en què la comoditat es fon amb el luxe.

 

El color no ha faltat a la col·lecció de Krizia Robustella

 

Divendres serà el dia per a la moda de bany, amb les desfilades, entre d'altres, de Guillermina Baeza i Custo. Per això la passarel·la sortirà del recinte modernista de Sant Pau, per desfilar a l'aire lliure, al port Marina Vela.

L'edició d'estiu del 080 BCN Fashion vol donar continuïtat al Pla d'Acceleració de la Moda Catalana, centrat en tres eixos: la internacionalització, la comercialització i, sobretot, la sostenibilitat.

 

 

Un dels exemples d'això és la desfilada aquesta tarda dels germans novaiorquesos Nicholas i Christopher Kunz, coneguts per l'ús de teixits respectuosos amb el medi ambient. També ho és la dissenyadora valenciana Sonia Carrasco, que presentarà demà la seva col·lecció.

 

 

ARXIVAT A:
080 Barcelona FashionModa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut