Girona

Comencen a recollir les escombraries acumulades durant els darrers 23 dies al Gironès

Els treballadors de l'empresa SUFI, encarregada de la recollida selectiva al Gironès, comencen avui a retirar les escombraries acumulades durant 23 dies de vaga pels carrers de diverses localitats de la comarca. El Consell Comarcal del Gironès creu, però, que la normalitat tornarà als municipis afectats de cara a dijous, en considerar que hi ha molta feina per fer. Dissabte, els treballadors van començar a recollir les deixalles a Salt i avui faran el mateix a la resta de localitats afectades.

Actualitzat

L'acord al qual van arribar la setmana passada empresa i treballadors ha permès, d'una banda, evitar la vaga prevista per aquest dilluns, que també havia d'afectar la recollida de residus sòlids i, de l'altra, que comencin les tasques de neteja de la brossa acumulada pels carrers de la majoria de localitats del Gironès, excepte Girona i Sarrià de Ter.

Han estat 23 dies de vaga i ara toca fer neteja. Els treballadors de SUFI començaran a retirar els residus de Cassà de la Selva i Llagostera i continuaran per la resta de zones afectades. Segons el president del Consell Comarcal del Gironès, Lluis Freixes, "hi ha molta feina per fer, feina feixuga. Amb això vull dir que la normalitat no tornarà fins a mitjans de setmana".

Anar al contingut