Criatures a l'aula d'una escola bressol
Criatures a l'aula d'una escola bressol
Barcelona

Comença la preinscripció a les escoles bressol enmig de la incertesa sobre el seu preu

Aquest dimecres comença el període de preinscripció a les escoles bressol municipals de Barcelona, tot i que les famílies encara desconeixen el preu final que tindrà cada plaça. L'ajuntament afirma que intentarà que només sigui un terç del cost actual, però la decisió final pertoca a la Generalitat.

RedaccióActualitzat
El període estarà obert fins al proper dilluns 14. Durant aquest temps, els pares i mares poden lliurar la documentació al centre triat com a primera opció o al Consorci d'Educació de Barcelona, i el proper 8 de juny sortiran les llistes definitives d'admesos. Tot i això, hi ha certa incertesa entre les famílies per la manca de concreció en el preu final de les places. L'ajuntament afirma que intentarà que només es pagui un terç del cost total, però la Generalitat no pren una decisió sobre l'assumpte.

Aquest proper curs l'oferta municipal s'amplia amb dos centres nous als districtes de Gràcia i Sant Andreu. També està prevista l'obertura, el primer trimestre del 2013, de l'escola Caspolino, que encara no està acabada i no surt a les llistes.

Aquests tres centres tenen la particularitat de ser les primeres escoles bressol públiques de Barcelona que incorporen gestió privada. El concurs per a la seva gestió encara es troba obert, però la Plataforma 03 BCN ja hi ha presentat 160 al·legacions.
Anar al contingut