Sevilla

Comença la Feria de Abril de Sevilla, aquest any passada per aigua

Amb la tradicional encesa de la portalada, ha començat un any més, la Feria de Abril de Sevilla. Un total de 25.000 bombetes que donen pas a un recinte de 450.000 metres quadrats i on s'hi han instal·lat més de 1.000 "casetas". Tot i que la forta pluja que ha caigut en les últimes hores a Sevilla ha fet una pausa per a l'encesa de la portalada, el temporal ha malmès molts fanalets d'il·luminació dels carrers i "casetas" del recinte firal. La Feria, que s'allargarà fins diumenge, ha arribat a la seva edició número 161 i, com sempre, no hi faltaran els balls, el "fino" i el tradicional "pescaíto frito".

Actualitzat

La tradicional encesa de la portalada ha obert de manera oficial la 161 edició de la Feria de Abril de Sevilla, una setmana plena de festa i diversió que enguany ha arribat passada per aigua. Tot i la pluja, milers de persones s'han aplegat a la portalada del Real per veure l'encensa de les 25.000 bombetes de la portadala i de les 367.000 bombetes que il·luminen la quinzena de carrers que formen la Feria. En total, ocupa 1.200.000 metres quadrats del barri de Los Remedios: 450.000 metres quadrats corresponen al recinte firal, 200.000 a la zona d'atraccions i la resta a àrees de serveis i aparcaments.

Amb 45 metres d'alçada, 50 de frontal i 180 tonelades, la portalada, així com el recinte firal, s'ha dedicat enguany al cosidor de la reina.

Entre els novetats d'aquesta edició, la feria ha habilitat un taller per arreglar vestits a l'instant; un sistema de recollida d'olis de fregir per reciclar-lo i mesures d'estalvi energètic, com bombetes de baix consum i l'apagada de l'enllumenat mitja hora abans. A més, s'han repartit 10.000 polseres identificatives per als nens per així poder localitzar-los més fàcilment en cas que es perdin.

El temporal ha fet una pausa per a l'encesa de la portalada i no ha fet aturar la festa. Amb tot, la pluja ha malmès molts fanalets d'il·luminació dels carrers i "casetas" del recinte firal.

Sigui com sigui, no faltaran a la Feria, que s'allargarà fins diumenge, els balls, el "fino" i el tradicional "pescaíto frito" que es podrà trobar en qualsevol de les 1.047 "casetas" que acull.

Anar al contingut