"Benvinguts a la família"
Una imatge del rodatge de "Benvinguts a la família"

Comença el rodatge de la nova sèrie de TV3 "Benvinguts a la família"

"Benvinguts a la família" és una comèdia d'humor negre protagonitzada per Melani Olivares i Yolanda Ramos que s'emetrà el 2018

Actualitzat

Aquesta setmana ha començat el rodatge de "Benvinguts a la família", una comèdia d'humor negre protagonitzada per Melani Olivares i Yolanda Ramos, entre altres. La nova sèrie, que està produïda per TV3 i que compta amb la producció executiva de Pau Freixas, arribarà l'any que ve a la graella de TV3.

La protagonista de "Benvinguts a la família" és l'Àngela, una dona lluitadora, separada i mare de tres fills, que ha de tirar endavant la família tota sola. Les dificultats econòmiques posen la família en una situació límit i l'Àngela es veu obligada a enfrontar-se a la seva por més gran: el seu pare, amb qui fa vint anys que no es parla. Aquest és el punt de partida de "Benvinguts a la família", una comèdia per a tots els públics, caracteritzada per un marcat humor negre.

"Benvinguts a la família" està produïda per Arca Audiovisual (Grup Filmax) i compta amb la producció executiva de Pau Freixas i la direcció argumental d'Ivan Mercadé. La nova sèrie consta de 13 capítols, de 50 minuts de durada, i s'emetrà el 2018.

A més de Melani Olivares (Àngela) i de Yolanda Ramos (Victòria), també formen part del repartiment de "Benvinguts a la família" els actors Ivan Massagué (Nando), Nao Albet (Fran), Simón Andreu (Eduardo), Nonna Cardoner (Sara), Georgina Amorós (Àlex), Miquel Fernández (Miquel), Betsy Túrnez (Adela), Francesc Ferrer (Pere), Eva Santolària (Lili), Àlex Maruny (Dídac) i Aina Clotet (Lola).

Anar al contingut