Valls

Comença el rodatge de "Barcelona 1714", íntegrament amb croma per estalviar costos de producció

"Barcelona 1714" s'està finançant a través del micromecenatge. Un col·lectiu de personalitats i institucions també dóna suport al projecte de forma altruista.

RedaccióActualitzat
La pel·lícula de la tarragonina Anna Maria Bofarull "Barcelona 1714" s'ha començat a rodar a l'Alt Camp. El llargmetratge s'està rodant íntegrament amb croma i fent ús del 3D per aconseguir, segons la seva directora, una "estètica de còmic".

El rodatge de la pel·lícula acabarà al maig. Segons l'equip, gravar amb aquesta tècnica permet estalviar els costos de producció. El plató, situat a la sala Kursaal de Valls, és un espai de 50 metres quadrats pintat de color verd és tot l'escenari que necessita l'equip format per una vintena de persones.

"Barcelona 1714" s'està finançant a través del micro mecenatge. Un col·lectiu de personalitats i institucions, batejat amb el nom de "Consell de Cent del 2014", dóna suport al projecte de forma altruista. En formen part Miquel Calçada, Màrius Serra, Toni Albà, Biel Duran, Joan Crosas, Fermí Fernández i Ernest Benach, entre d'altres.

El projecte, liderat per Bofarull, vol crear una atmosfera entre el videojoc i la ficció. Una història d'amor situada durant el setge de Barcelona de 1714.

La directora, en declaracions a l'ACN, ha afirmat que "en aquesta pel·lícula no podem parlar de pressupost" ja que el projecte es fa a partir d'aportacions. A través del lloc web de la pel·lícula es poden fer aportacions a partir de 50 euros, és a dir, convertir-se en "productor" per entre tots finançar el film.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut