Barcelona

Comença el període de prova dels nous trams del Trambaix i el Trambesòs

Ha començat el període de prova dels nous trams del Trambaix i el Trambesòs, que permetran arribar amb la línia T3 fins a Sant Feliu de Llobregat, i amb la T5 fins a Sant Adrià de Besòs. Pel que fa al Trambaix, tindrà una nova parada al límit dels termes municipals de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat, i 600 metres més de traçat. El Trambesòs tindrà quatre parades més, Alfons el Magnànim, Parc Besòs, la Catalana i Sant Joan Baptista. Tot plegat, 2,2 quilòmetres més de línia.

Actualitzat

L'Autoritat del Transport Metropolità ha informat que el període de proves servirà per comprovar els semàfors, el control dels estacionaments, la senyalització i els sistemes elèctrics. Mentre duri, els combois funcionaran durant els horaris habituals però sense passatgers.

Un cop superat el període de proves, el Trambaix tindrà una nova parada situada en els límits dels termes municipals barcelonins de Sant Just Desvern, Sant Joan Despí i Sant Feliu de Llobregat i 600 metres més de traçat ferroviari. El Trambesòs tindrà quatre parades més, Alfons el Magnànim, Parc Besòs, la Catalana i Sant Joan Baptista, cosa que suposarà 2,2 quilòmetres més de línia.

Anar al contingut