Comença el judici a l'exentrenador de futbol acusat d'abusos sexuals a sis menors

Actualitzat

Aquest dijous ha començat el judici a un jove acusat d'haver abusat sexualment almenys de sis menors d'edat entre el 2008 i el 2016. Quatre eren jugadors de l'equip de futbol de Viladecavalls, d'on el jove era entrenador. Els altres dos treballaven per a ell en una discoteca de Terrassa. L'home, que està sent jutjat a l'Audiència de Barcelona, s'enfronta a més de 80 anys de presó pels fets.

Segons el que han explicat els jugadors, que llavors tenien 13 i 14 anys, l'acusat es va guanyar la seva confiança i els convidava al seu domicili per jugar a videojocs o veure pel·lícules i també els feia regals. A continuació, deia a algun dels menors que l'acompanyés al seu dormitori i un cop allà, els feia massatges amb l'excusa de l'esport. Durant aquests massatges, els agredia sexualment tocant-los, masturbant-los i fent-los fel·lacions. Els nois han explicat que si s'hi negaven, els picava o els amenaçava de no jugar al pròxim partit.

Els abusos van allargar-se fins que els joves van deixar l'equip de futbol. L'advocada de les víctimes, Susanna Vilaseca, assegura que hi ha més joves que no s'han atrevit a denunciar per por i per vergonya.

"Entenem que si parlem de nens de tretze anys, davant d'un entrenador de futbol que, a més a més, es presenta com a ídol per als menors, considerem que ja és suficient per entendre que hi ha amenaça i intimidació per part d'ell."


També han declarat, com a testimonis, una noia i un noi que quan tenien 14 i 15 anys van treballar per a ell en una discoteca de Terrassa i a qui, presumptament, també va obligar a mantenir relacions sexuals.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut