Motociclisme

Coma rep l'alta mèdica i assumeix la seva errada en l'accident que el va obligar a abandonar

Marc Coma ha assumit la seva errada en l'accident que va tenir divendres al Dakar, i que el va fer abandonar quan era líder destacat en la categoria de motos. El pilot català, que aquest dissabte ha rebut l'alta mèdica i ha sortit d'un hospital de Dakar, ha tret ferro a la polèmica sobre una suposada errada al llibre de ruta en l'etapa d'ahir, i també ha assegurat que ja pensa a tornar a competir en la prova africana l'any que ve.

Actualitzat

Marc Coma ha sortit aquest dissabte al migdia de l'hospital Clinique Ducart de Dakar després d'estar 24 hores en observació i haver estat sotmès a un exhaustiu examen mèdic. Físicament no ha estat un accident greu, només una possible fissura cervical, però el pilot d'Avià ha sortit moralment molt tocat després de perdre una cursa que tenia al seu abast.

"Teníem la carrera controlada, d'estar a una hora per davant a perdre-ho tot, i no arribar a Dakar quan ets tan a prop d'aconseguir una victòria fa mal, però és el que toca viure i així són les curses, sobretot el Dakar", ha assegurat el pilot català, que ja pensa a prendre's la revenja en l'edició de l'any que ve.

Tot i la bona cursa feta fins divendres, Marc Coma no podrà arribar al Llac Rosa i alçar-se amb la que hauria estat la seva segona victòria consecutiva al Dakar. Aquest honor serà, amb tota seguretat, per al francès Cyril Despres. El pilot francès n'ha tingut prou amb una cinquena posició per assegurar-se la segona victòria absoluta en un Dakar. Despres ja va aconseguir guanyar aquesta prova el 2005.

Mor el francès Eric Aubijoux

El Ral·li Dakar 2007 s'ha cobrat una segona víctima mortal. El pilot francès Eric Aubijoux, de 42 anys, ha mort víctima d'una aturada cardíaca en el tram d'enllaç de la penúltima etapa. Aubijoux és el segon participant mort després del sud-africà Elmer Symonds, que va morir durant la quarta etapa després d'una caiguda. En el pla esportiu, Carlos Sainz ha guanyat la penúltima etapa, la cinquena del madrileny enguany. En motos, el vencedor d'etapa ha estat el brasiler Jean de Azevedo.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut