Instant en que es veu la sala de realització de TV3 a la careta de "Succession"
Instant en que es veu la sala de realització de TV3 a la careta de "Succession"

Com ha anat a parar el logo de TV3 a la introducció de la sèrie "Succession" d'HBO?

Un periodista grec va gravar la sala de realització dels telenotícies i el vídeo es ven en un banc d'imatges per 134 euros

RedaccióActualitzat

Per què surt el logo de TV3 a la careta d'inici de la tercera temporada la sèrie d'HBOMax "Succession"? En concret, són 2 segons, al minut 00:15 de cada capítol.


S'ho preguntava un seguidor a través de Twitter... i tenim la resposta.

 

La imatge la va capturar un periodista grec Aris Chatzistefanou el 6 febrer del 2018 durant l'emissió del "Telenotícies migdia" a la sala de realització del plató del programa, a les instal·lacions de TV3 de Sant Joan Despí. Es tracta d'un vídeo que està disponible per comprar en un banc d'imatges de pagament. En la màxima qualitat, el vídeo val 134 euros.

Captura de pantalla del banc d'imatges Pond5 on el vídeo està disponible
Captura de pantalla del banc d'imatges Pond5 on el vídeo està disponible per comprar

El periodista grec, autor de documentals al voltant de drets humans i democràcia, va visitar els estudis de TV3 per fer diverses entrevistes sobre la salut dels mitjans de comunicació a Catalunya per un treball en què abordava la regressió democràtica a Europa. Va visitar Televisió de Catalunya en el marc de l'aplicació de l'article 155, del qual van quedar exclosos els mitjans públics de la CCMA, si bé en un principi havia estat contemplada la seva intervenció pel govern de Mariano Rajoy.


Imatges modificades

Els responsables de la sèrie haurien comprat les imatges i modificat per convertir-la en la sala de realització d'informatius d'una televisió nord-americana.

La sala de realització de TV3 que apareix a la sèrie d'HBO
La sala de realització de TV3 que apareix a la sèrie d'HBO

Si ens fixem en el vídeo original, s'observa que a les pantalles apareix la declaració de Francisco Correa, o companys de TV3 com Àgata Fàbregas o Roger Rovira envoltats de neu. D'aquí es dedueix la data de la gravació.

La sèrie "Succession" és una producció d'HBOMax sobre una família disfuncional, propietària d'un imperi de mitjans audiovisuals i empreses d'entreteniment. Es va estrenar el 3 de juny del 2018 i la plataforma n'acaba de llançar la tercera temporada.

ARXIVAT A:
SèriesTelevisió
Anar al contingut