Barcelona

Col·loquen la primera pedra del que serà el nou Molino del Paral·lel

Fa 11 anys que va tancar les portes i ja falta poc, al voltant d'un any i mig, perquè les torni a obrir. El mític Molino del Paral·lel mantindrà la característica façana i renovarà la seva oferta per convertir-se de nou en un referent de la nit barcelonina. A més de revista hi haurà cafè teatre. Per fer-ho possible, avui s'ha posat la primera pedra de les obres de remodelació, que han començat després de diversos retards. L'últim el va provocar l'obertura d'una rasa per fer passar la fibra òptica a mitjans de juny, que va fer desistir la direcció de les obres, encapçalada per l'enginyer industrial Ángel Llobet, de començar-les el dia 25, com s'havia previst en un principi.

Actualitzat
El començament de les obres s'ha escenificat aquest migdia amb la col·locació de la primera pedra, acte presidit per l'alcalde de la ciutat, Jordi Hereu, que ha afirmat que el projecte sap combinar "tradició i modernitat", i que és un pas per a "la recuperació de la vitalitat del Paral·lel".

La vedet Lita Claver "La Maña", que de l'alegria ha intentat besar Hereu a la boca, ha afirmat estar "súper feliç" i ha anunciat que tornarà amb un espectacle "súper luxós i modern". L'han acompanyat altres artistes com Enric Majó i Pastora Reyes.
Anar al contingut