Espanyol

Collet, sobre Pochettino: "Dilluns em reuniré amb ell i amb en Planes i prendré les decisions que calguin"

Joan Collet ha dit al programa "Hat-trick Espanyol", d'Esport3, que té previst reunir-se aquest dilluns amb Mauricio Pochettino i Ramon Planes, el director tècnic, "per saber com se senten i què en pensen, de la situació. Jo confio en tots dos, però si s'han de prendre decisions, es prendran. Ja ho vaig fer en el seu moment amb Clemente i Sergio Morgado, el 2003". Collet està disposat a tot perquè, segons ell, "s'ha de buscar l'estabilitat esportiva. Això ara és prioritari."

Actualitzat
Joan Collet ha dit al programa "Hat-trick Espanyol", d'Esport3, que té previst reunir-se aquest dilluns amb Mauricio Pochettino i Ramon Planes, el director tècnic, "per saber com se senten i què en pensen, de la situació. Jo confio en tots dos, però si s'han de prendre decisions, es prendran. Ja ho vaig fer en el seu moment amb Clemente i Sergio Morgado, al 2003". Collet està disposat a tot perquè, segons ell, "s'ha de buscar l'estabilitat esportiva. Això ara és prioritari."

El pacte fallit

Entre l'espanyolisme s'ha generat des de dissabte un intens debat sobre la possibilitat de desconvocar les eleccions a la presidència i formar una gestora fins al final de la temporada, amb les candidatures de Collet i Oliveró fusionades. Collet ha lamentat que Oliveró no hagi acceptat el pacte i ha explicat que ell el trobava bé "si era bo per a l'Espanyol".

Collet hi ha afegit que el fet de no acceptar-se el pacte "no suposarà cap feblesa per a la nostra candidatura. El més important és l'Espanyol. No em costaria res fer un pas enrere. Tinc molta il·lusió, en aquesta candidatura. Però no tinc l'ambició d'accedir a la presidència de totes totes i passi el que passi."

El conseller delegat de la junta sortint ha parlat sense embuts del seu gran rival a les eleccions, Sergio Oliveró, de qui ha dit que "no és el perfil que necessita l'Espanyol i per això em presento jo".

Negant el continuisme



Collet ha tornat a defugir el paper de candidat continuista que li atorguen moltes veus, en provenir de la junta sortint i en tenir el suport dels dos màxims accionistes del club, Ramon Condal i Daniel Sánchez Llibre: "Es fa massa demagògia amb això. Dani no es vol posar en el dia a dia del club, però no pots viure d'esquena als dos màxims accionistes i més tenint en compte que tenen avals per 40 i 50 milions d'euros dipositats. És normal que demanin explicacions".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut