Espanyol

Collet es troba a Madrid negociant amb Marcelino, mentre l'equip prepara els setzens de final de la Copa del Rei

El president de l'Espanyol, Joan Collet, està a Madrid negociant amb l'asturià Marcelino García Toral com a possible substitut de Mauricio Pochetino, si bé el mexicà Javier Aguirre no està descartat. L'Espanyol s'ha entrenat aquest matí a les ordres de l'entrenador del filial, Raúl Longhi, que, de moment, es farà càrrec del primer equip, mentre no es concreti el substitut de Mauricio Pochettino.

Actualitzat
El president de l'Espanyol, Joan Collet, està a Madrid amb un doble objectiu: una reunió a la Federació Espanyola per queixar-se dels últims arbitratges, i una trobada amb Marcelino García Toral, un dels candidats a substituir Pochettino. L'altre és el mexicà Javier Aguirre, amb qui ja es va negociar ahir. El gran problema: la precària situació econòmica del club.

L'Espanyol s'ha entrenat aquest matí a les ordres de l'entrenador del filial, Raúl Longhi, que, de moment, es farà càrrec del primer equip, mentre no es concreti el substitut de Mauricio Pochettino.

Esportivament parlant, l'objectiu més immediat de l'equip espanyolista és el partit de tornada dels setzens de final de la Copa del Rei, que dimecres jugarà contra el Sevilla. En el partit d'anada, els andalusos es van imposar per 3 a 1.

Remuntar i passar l'eliminatòria seria, sens dubte, una gran dosi de moral per a l'equip en el seu intent d'anar cap amunt, especialment en la Lliga. Avui n'ha parlat Joan Verdú, un dels capitans.
Verdú ha reconegut que després de la marxa de Pochettino i amb l'equip com a cuer de Primera Divisió "molta culpa del que està passant, per no dir tota", és dels jugadors perquè no han aconseguit els objectius. El segon capità, de tota manera, s'ha mostrat segur de la reacció del bloc: "Estic convençut al cent per cent que l'Espanyol se salva. Però no podem enganyar ningú, estem passant per una mala ratxa i treballarem per superar-la. Estem amb ganes de canviar la situació i lluitar".

El català, a més, ha afegit que el pròxim entrenador "es trobarà amb una plantilla molt implicada que sap que ara ha de barallar-se més que mai; cal trencar una dinàmica que no ens afavoreix per a res". El jugador ha apuntat que el més important "és la unió del vestidor, hi ha equip per revertir això".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut