Pla curt del líder del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, en roda de premsa (Arxiu)
Jaume Collboni, fins ara segon tinent d'alcalde de Barcelona
Barcelona

Collboni: "Calia reconstruir el país i no trencar més coses"

Iceta diu que Colau ha triat "inestabilitat" i "plegar-se a les exigències de Trias i Alfred Bosch"

RedaccióActualitzat

El líder del PSC a Barcelona i fins ara segon tinent d'alcaldia de l'Ajuntament, Jaume Collboni, ha lamentat el probable trencament del pacte municipal amb Barcelona en Comú pel seu suport a l'article 155.

Collboni acompanya el tuit en què lamenta el trencament del pacte amb una imatge dels alcaldes socialistes que ha tingut la ciutat.

 


No ha estat l'únic membre del PSC i del PSOE que ha reaccionat a la decisió del 54,18% de les bases de Barcelona en Comú, que han votat a favor de trencar el pacte i passar a governar en solitari.

Iceta volia sentir l'opinió d'Ada Colau

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha carregat contra l'alcaldessa, Ada Colau, per trencar el pacte municipal i diu que "entre Barcelona i la independència, ha triat independència". Iceta assegura que, encaixa amb "tristor" la decisió de les bases de BComú i en culpa l'alcaldessa Colau:

"M'ha sabut molt greu que en tot aquest procés no haguem sentit la veu de l'alcaldessa dient quina és la seva postura, si la valia la pena mantenir o no el pacte. Ha volgut amagar la seva opinió. Potser és l'alcaldessa, però no la líder que Barcelona necessita."

 


 

En la mateixa línia s'ha manifestat el portaveu de l'executiva federal del PSOE, Óscar Puente, que ha titllat Colau d'"emperadriu de l'ambigüitat" i diu que "prefereix Trias, el del Trust, abans que el PSC":

 


 

ARXIVAT A:
Article 155
Anar al contingut