El candidat socialista diu que tot dependrà dels programes
Collboni no es tanca a un pacte amb Valls

Collboni, sobre si pactarà amb Valls: "No faré una campanya en contra de ningú"

El candidat del PSC a Barcelona condiciona els possibles acords de govern al contingut programàtic

Quim BalaguerActualitzat

El candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, no descarta cap pacte postelectoral per governar la ciutat i els condiciona a la coincidència dels programes.

El cap de llista socialista ha contestat així a la pregunta d'una possible entesa amb el candidat impulsat per Ciutadans, Manuel Valls, que diumenge passat va participar a la manifestació de Madrid contra Pedro Sánchez.

 

"Jo no faré una ni una campanya ni una candidatura en contra de ningú. Nosaltres presentarem el nostre projecte i els nostres plans i propostes de pactes d'acord amb el nostre programa. Veurem quins són els resultats electorals i obrarem en conseqüència."

 

Collboni ha fixat com a línia vermella "evitar que l'extrema dreta condicioni la política del país", i ha apostat per crear un cordó sanitari perquè no pugui accedir al govern de la ciutat en cas que aconsegueixi representació al consistori.

De cara a un pacte amb Valls, i en resposta a la pregunta pel pacte tripartit a Andalusia entre PP, C's i Vox, el candidat del PSC ha insistit que

"Barcelona necessita grans acords de ciutat, encara que hi ha polítics que queden qûestionats quan s'acosten a posicions radicals i extremes". 

Collboni ha presentat aquest dimecres el seu llibre "Imaginem Barcelona", que recull les converses que va tenir amb set persones de diferents àmbits sobre els reptes i estratègies per governar la ciutat:

 

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26MPSCManuel Valls
Anar al contingut