Barcelona

Col·lapse als serveis d'Urgències de diversos hospitals de Barcelona amb esperes de fins a 10 hores

Cap de setmana de col·lapse als serveis d'Urgències dels principals hospitals de Barcelona. S'han registrat esperes de fins a 10 hores. El sistema no ha resolt puntes com les d'aquesta època de l'any, en què es disparen les malalties cardiorespiratòries.

Actualitzat
Cap de setmana de col·lapse a les Urgències de diversos centres catalans. S'hi han registrat esperes de fins a 10 hores. Entre els hospitals on el servei s'ha saturat davant l'elevat nombre de pacients que necessitaven atenció mèdica, hi ha l'hospital de Sant Pau i el Clínic de Barcelona.

En el cas del Clínic, el centre ha admès aquest increment de les urgències, però ha indicat que no es tracta d'un fet excepcional, ja que aquesta mateixa situació es repeteix cada any per aquestes dates de més fred.

Les persones grans amb problemes cardiorespiratoris són les que més recorren a Urgències. Els acompanyants d'aquests pacients denuncien la manca de recursos del sistema sanitari per fer front a la saturació del servei, però reconeixen el treball dels seus professionals.
Anar al contingut