Coldplay exhaureix entrades per a quatre concerts, una fita insòlita a l'Estadi Olímpic

Aquest dijous s'han posat a la venda les entrades de tots els concerts, que seran al maig, i les plataformes de compra s'han col·lapsat per l'alta demanda

RedaccióActualitzat

El grup britànic Coldplay ha anunciat que farà un quart concert a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona el 28 de maig del 2023, que s'afegeix als tres concerts ja programats per als dies 24, 25 i 27 del mateix mes. I, poques hores després, s'ha sabut que s'havien exhaurit les entrades per a tots quatre concerts.


Es tracta d'un fet insòlit: en total, 200.000 persones veuran en directe la banda de Chris Martin en aquests quatre dies a la capital catalana.

Fins ara, cap artista havia aconseguit omplir quatre nits seguides l'Estadi Olímpic Lluís Companys, segons destaca la promotora Live Nation.

L'anunci del quart concert ha arribat poques hores després que Live Nation fes públic aquest dimecres que, davant la "increïble demanda" de la prevenda dels dos primers concerts, n'organitzava un tercer.


Cua virtual amb centenars de milers de persones

Les entrades generals per a tots els concerts s'han posat a la venda aquest matí, però molts seguidors dels de Chris Martin es quedaran sense sentir-los en directe perquè les plataformes de compra s'han col·lapsat per l'alta demanda. Al migdia, la cua virtual ha arribat a superar les 600.000 persones.


Gira "Music of the Spheres World Tour"

Les primeres dates confirmades de la gira d'estiu del 2023 "Music of the Spheres World Tour" de la banda inclouen Portugal, Espanya --amb les 4 cites a Barcelona--, Itàlia, Suïssa, Dinamarca, Suècia i els Països Baixos, juntament amb dates al Regne Unit.

Des que la banda va començar la gira a Costa Rica el març del 2022, ha venut més de quatre milions d'entrades a Llatinoamèrica, l'Amèrica del Nord i Europa.


Situacions similars a altres països

El grup britànic no només repetirà concerts a Barcelona. El plat fort serà a l'Argentina, on Coldplay oferirà un total de deu concerts a l'estadi de River Plate, a Buenos Aires, superant així el rècord que tenia Roger Waters, exlíder de Pink Floyd. Els concerts tindran lloc des del 25 d'octubre fins al 8 de novembre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Coldplay (@coldplay)

 

A Sao Paulo, al Brasil, Coldplay oferirà un total de sis concerts a l'estadi Allianz entre els dies 15 i 22 d'octubre.

Al Regne Unit en faran sis --dos a Cardiff i quatre a Manchester-- entre el 31 de maig i el 4 de juny. Una situació similar viuran a Itàlia, on també en faran sis --dos a Nàpols i quatre a Milà-- entre els dies 21 i 29 de juny.

A Coimbra, Portugal, i a Amsterdam, als Països Baixos, en faran quatre, com a Barcelona. A l'estadi Cidade de Coimbra del 17 al 21 de maig i al Johan Cruyff Arena del 15 al 19 de juny, coincidint amb el tancament de la gira a Europa.

 

 

ARXIVAT A:
Música
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut