El president del Parlament, Roger Torrent, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, abans de reunir-se a la cambra el 23 de gener de 2018 (Horit…
El president del Parlament, Roger Torrent, i l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, abans de reunir-se a la cambra el 23 de gener de 2018 (Horitzontal)

Colau transmet a Torrent que cal una presidència del Govern "que es pugui fer efectiva de manera immediata"

Actualitzat

ACN Barcelona.-El flamant president del Parlament, Roger Torrent, ha rebut aquest dimarts a la tarda l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, al Despatx d'audiències de la cambra catalana. Es tracta de la primera audiència oficial de Torrent només sis dies després de la seva elecció com a president del Parlament. "Li he transmès l'alegria que comenci una certa normalització institucional i que ja hi hagi un president del Parlament escollit democràticament fruit del vot dels ciutadans", ha comentat Colau a la sortida de la trobada, que ha durat menys de mitja hora. "Ara falta la segona part, que hi pugui haver una investidura de president i una formació de Govern, que és molt important que sigui al més aviat possible", ha continuat l'alcaldessa de Barcelona. "Necessitem un presidència que es pugui fer efectiva de manera immediata, que estigui present a Catalunya i que pugui assumir la responsabilitat de formar Govern", ha comentat Colau.

Anar al contingut