Sant Adrià de Besòs

Colau reprova que Adif es tregui les culpes de sobre i esquitxi altres administracions

L'alcaldessa recorda a l'estat espanyol que "mentre vulgui plenes competències s'ha de fer totalment responsable" d'instal·lacions com l'estació abandonada on es va originar l'incendi aquest dimarts i que va bloquejar Rodalies

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha retret a Adif que aquest dimarts s'espolsés la responsabilitat del manteniment i la vigilància de l'estació abandonada de la companyia a la ciutat, on hi va haver un incendi que va bloquejar les línies de Rodalies fins a mitja tarda. En declaracions fetes a Sant Adrià de Besòs, Colau ha dit que "no és de rebut" que el president d'Adif, Gonzalo Ferre, carregués contra els Mossos d'Esquadra "intentant treure's les culpes de sobre i esquitxant altres administracions".

L'alcaldessa ha recordat a l'estat espanyol que "mentre vulgui plenes competències, se n'ha de fer totalment responsable perquè les competències van amb la responsabilitat". Una altra cosa, ha afegit, seria "inacceptable". Colau ha reconegut que des dels Serveis Socials de l'Ajuntament "no teníem coneixement si es podia produir una situació de vulnerabilitat en aquesta estació de Bifurcació Vilanova, que estava tancada i abandonada".

Sobre les causes de l'incendi, que va provocar que s'haguessin de tallar diverses línies de Rodalies i l'L1 del metro, Ada Colau ha comentat que no es pronunciarà "per prudència" fins que acabi la seva investigació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut