El cotxe del president del grup municipal del PP a Barcelona, Josep Bou, ha aparegut calcinat al carrer del Santuari, a Horta
El cotxe del president del grup municipal del PP a Barcelona, Josep Bou, ha aparegut calcinat al carrer del Santuari, a Horta

Colau reclama a Josep Bou que rectifiqui després de dir que li havien cremat el cotxe

Bou diu que els Mossos només han fet dues inspeccions oculars al seu cotxe, i la investigació encara és confidencial

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, reclama al regidor del PP, Josep Bou, que rectifiqui i es disculpi després d'afirmar que li havien cremat el cotxe. Colau crítica així la piulada de Bou, que va insinuar que l'incendi al seu vehicle era intencionat. Finalment, els Mossos, han confirmat que va ser degut a una avaria.

En un missatge a Telegram, l'alcaldessa explica que ha demanat a Bou en privat que es retracti:

Colau argumenta que "un càrrec públic no hauria de generar falses alarmes, ni difondre fake news".

En el missatge, l'alcaldessa també recorda els missatges de solidaritat que ha rebut Bou, la majoria de líders polítics espanyols. Des d'Isabel Díaz Auyso i l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida, a la líder de Ciutadans, Inés Arrimadas.


Bou diu que la investigació és confidencial

El PP de Barcelona ha assegurat aquest diumenge al vespre que l'informe dels Mossos d'Esquadra sobre les causes de l'incendi del cotxe del regidor Josep Bou encara és confidencial i que no l'ha pogut consultar.

Els populars han explicat en un comunicat que la policia catalana s'ha posat en contacte amb Bou hores després que es fes pública la conclusió de la investigació: "En la conversa, la policia catalana reconeix que només ha fet dues inspeccions oculars al vehicle".

El líder del PP municipal ha dit que en els propers dies posarà en coneixement de la Fiscalia les amenaces rebudes i els fets succeïts amb el seu cotxe.


La denuncia de Bou

El regidor del PP va penjar aquest dissabte al matí aquesta piulada, en què denunciava que li havien cremat el cotxe.

Tot i que ja dissabte els primers indicis apuntaven a un problema mecànic, el tuit es va fer viral i Bou va recollir suports de diversos polítics:

 

ARXIVAT A:
Ada ColauPP
Anar al contingut