Barcelona

Colau: "La independència no compta amb el suport majoritari dels catalans"

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha confessat que li costa "assimilar que avui ha arribat el dia del xoc de trens". Ha dit que el tren "independentista" ha anat amb una "pressa kamikaze" i ha recordat que la declaració unilateral d'independència "no compta amb el suport majoritari dels catalans".

Ha continuat dient que "Sempre estarem a temps de tornar al diàleg. Passi el que passi, no deixarem de demanar-ho. Però ara ens toca defensar les institucions catalanes, lluitar per preservar la cohesió social i la prosperitat de Barcelona i Catalunya".

També ha dit que ara estarà "implicada en la construcció de nous escenaris d'autogovern que ens donin més democràcia, i no menys. Això inclou treballar per fer fora el PP, que avui, amb els seus cruels aplaudiments, celebrava el mal de tot un poble".

L'alcaldessa de Barcelona acaba el seu escrit al seu perfil de Facebook dient: "No en el meu nom, ni DUI ni 155". Ho feia pocs minuts després que el Parlament hagi declarat de manera unilateral la independència, mentre que ha acusat de la situació a "una dècada de desídia del Partit Popular.

 


 

ARXIVAT A:
Independència
Anar al contingut