Barcelona

Colau: "Al març podríem començar a tancar els locals d'oci nocturn del Port Olímpic"

L'alcaldessa de Barcelona assegura que "no ens agrada el model d'oci del Port Olímpic ni per a la ciutat ni per a la convivència"

RedaccióActualitzat

L'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, creu que la solució dels problemes de seguretat que hi ha a la ciutat ja està encarrilada. Ada Colau insisteix a qualificar de campanya interessada el que s'està dient sobre la seguretat a Barcelona, però admet que hi ha un problema i assegura que està en vies de solucionar-se aviat.

També ha assegurat que "no ens agrada el model d'oci del Port Olímpic ni per a la ciutat ni per a la convivència". Ha estat en una entrevista a "El matí de Catalunya Ràdio":

"Al març podríem iniciar el tancament d'aquests locals".

L'alcaldessa ha recordat que esperen el traspàs d'aquesta competència per part de la Generalitat i s'ha afegit a les veus que reclamen una reforma del Codi Penal per castigar la reincidència. També ha afegit que caldria una fiscalia especial per perseguir els furts, tenint en compte que aquest delicte és el més habitual a Barcelona.
 

"Que surtin de la presó com sigui"

A l'entrevista amb Mònica Terribas, l'alcaldessa també ha parlat de l'actualitat política. No veu cap sentit a la proposta de Roger Torrent de fer un govern de concentració per reaccionar a una possible sentència condemnatòria per als polítics independentistes.  

Colau ha dit que una de les seves prioritats institucionals és que els càrrecs electes i Jordi Cuixart "surtin de la presó com sigui, amb indults o amb la reforma del Codi Penal", sigui quina sigui la sentència.

Per l'alcaldessa de Barcelona, el debat polític sobre Catalunya només es podrà fer serenament si no són a la presó.

 

Sobre els pressupostos de la Generalitat, Colau ha puntualitzat que "no els aprovarem amb un xec en blanc. Caldrà negociar perquè ens interessa a tothom, a la Generalitat i a l'Ajuntament".

Respecte a Endesa, l'alcaldessa ha considerat que l'elèctrica "ha d'assumir el cost del deute d'aquestes famílies que no poden pagar la llum".

 

ARXIVAT A:
SeguretatAda Colau
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut