Coixet sobre el judici: "Espero que els absolguin, seria el millor per a la convivència"
Isabel Coixet, en la roda de premsa de presentació de "Elisa y Marcela" a la Berlinale (Reuters)

Coixet sobre el judici: "Espero que els absolguin, seria el millor per a la convivència"

La cineasta assegura: "He de creure que tindran un judici imparcial" i afegeix que preferiria que "no fossin a la presó"

Actualitzat

La directora de cinema Isabel Coixet s'ha referit al judici dels líders independentistes que es fa a Madrid: "Espero que els absolguin perquè seria el millor per a la convivència".

En declaracions a RAC1, la cineasta ha explicat que espera que la justícia acabi absolent els líders independentistes dels delictes de què se'ls acusa:

"Jo preferiria que aquestes persones no fossin a la presó però també soc conscient que no hi són per les seves idees sinó pels seus actes", ha reblat.  

Ha afegit que vol creure que tindran un judici "imparcial":

" Jo he de creure que tindran un judici imparcial. Espero que el tinguin i espero que els absolguin. Crec que seria el millor per a la convivència i, sobretot, perquè ens puguem començar a dedicar a les coses importants."

 

Coixet ha fet aquestes declaracions des del Festival de Berlín, on ha presentat la seva nova pel·lícula de Netflix, "Elisa y Marcela", inspirada en el cas real del primer matrimoni lèsbic d'Espanya i que ha generat polèmica perquè els exhibidors alemanys no estan d'acord que la cinta, produïda i distribuida per Netflix, no s'estreni a sales alemanyes.

 

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut