Berlín

Cogombres espanyols causen les infeccions instestinals mortals a Alemanya

La senadora de Salut del land d'Hamburg, Cornelia Prüfer-Storcks, ha anunciat que cogombres procedents de l'estat espanyol han causat les greus infeccions intestinals que han provocat almenys tres morts a Alemanya. La senadora ho ha anunciat basant-se en els resultats de les anàlisis i ha afegit que el bacteri que ha causat les hemorràgies també podria ser en altres aliments.

Actualitzat
Cogombres espanyols són els causants de les greus infeccions intestinals que han provocat la mort d'almenys tres dones a Alemanya, segons ha assegurat la senadora de Salut del land d'Hamburg, Cornelia Prüfer-Storcks, a partir de les analítiques que s'han fet.
 
Durant el mes de març, un bacteri intestinal ha provocat hemorràgies a nombroses persones, i la presència d'afectats s'ha estès des d'Hamburg, al nord d'Alemanya i on es va originar el focus de la malaltia, fins al sud del país.

Experts de la clínica universitària de Münster han identificat una soca del bacteri com una variant molt poc freqüent, que és resistent a molts medicaments. Segons Prüfer-Storcks, aquest bacteri es troba en els cogombres espanyols però també podria ser present en altres aliments.
Anar al contingut