Imatge de presentació de la pel·lícula de Netflix "Especial de Nadal. La primera temptació de Crist
Imatge de presentació de la pel·lícula de Netflix "Especial de Nadal. La primera temptació de Crist"
Brasil

Còctels Molotov i boicot massiu a Netflix per una paròdia amb un Jesucrist gai

Cristians de tot el món engeguen una campanya de boicot a la plataforma de "streaming" que emet "La primera temptació de Crist" amb el hashtag #CanceloNetflix

RedaccióActualitzat

El grup d'ultradreta Comando d'Insurrecció Popular Nacionalista de la Gran Família Integrista Brasilera ha reivindicat l'atac amb còctels Molotov perpetrat contra la seu de la productora brasilera Porta dos Fundos. Són els productors de la pel·lícula "La primera temptació de Crist", estrenada a Netflix abans de Nadal i en la qual el personatge de Jesucrist és homosexual. L'atac va ser la matinada del 24 de desembre i no va causar ferits.

Les oficines de la productora Porta dos Fundos després de l'atac amb còctels molotov


L'estrena de "La primera temptació de Crist" a Netflix el 3 de desembre ha desfermat la fúria de milers de cristians. I és que a molts creients no els ha agradat que a la paròdia de la vida de Crist dirigida per Rodrigo Van Der Put se'l presenti com a homosexual en tornar del desert, on s'ha hagut d'enfrontar a 40 dies de temptació.

 

Cristians de tot el món han engegat una campanya de boicot a la pel·lícula i a la plataforma de streaming a Twitter amb el hashtag #CanceloNetflix:

 

 


També s'ha obert un compte a change.org que ja ha recollit més de 46.000 signatures demanant que s'elimini la pel·lícula del catàleg de Netflix i que la productora Porta dos Fundos faci "una retractació pública i un comunicat en què es disculpi per haver ofès greument la persona identificada com a deïtat per la comunitat cristiana".

La descripció de la pel·lícula a Netflix ja avisa que es tracta d'una paròdia de la vida de Crist: "Jesús fa 30 anys i porta un convidat sorpresa a conèixer la seva família. Un especial tan incorrecte que només se li pot acudir a la gent de Porta dos Fundos". Però ni aquesta advertència ha servit per calmar els ànims de cristians de tot el món que s'han sentit ofesos.

L'Associació Espanyola d'Advocats Cristians ha presentat una denúncia contra la plataforma de streaming perquè asseguren que "La primera temptació de Crist" fa "escarni i atempta contra els sentiments religiosos":

 

 

 

Al Brasil, el fill del president Jair Bolsonaro, el diputat Eduardo Bolsonaro, es demana si és legítim "atacar la fe del 86% de la població del país":

 

 

ARXIVAT A:
Jair BolsonaroReligióCinema
Anar al contingut