Lleida

Clam del territori per posar fi a l'alta sinistralitat de l'N-230 entre Lleida i França

Els alcaldes reclamen millores en aquesta via després d'un altre accident mortal; 19 persones hi han perdut la vida des del 2015

RedaccióActualitzat

Els alcaldes dels pobles per on passa l'N-230 entre Lleida i França, i les diputacions de Lleida i Osca reclamen mesures urgents a Foment per reduir l'alt nombre d'accidents en aquesta via.

La carretera va fins a França per la Vall d'Aran, serpentejant entre Catalunya i l'Aragó. Té un alt volum de trànsit, també de camions, i registra una alta sinistralitat: hi han mort 19 persones des del 2015.

 

L'últim accident amb víctimes mortals va ser tot just fa dos dies, a Benavarri. Un home i una dona veïns de Barcelona, tots dos de 69 anys, van morir en un xoc amb un altre turisme. L'accident va passar a la cruïlla d'aquesta via amb la carretera que va a Graus: és un punt negre.

 

Els alcaldes dels municipis per on passa la Nacional 230 reclamen al Ministeri de Foment millores en els punts més perillosos, en els trams on la cuneta gairebé no existeix i també els trams que tenen els revolts més pronunciats.

L'autovia A-14, de només 16 quilòmetres, va en paral·lel a la Nacional-230 de Lleida a Almenar. Allargar-la i fer millores a la carretera allà on l'orografia faci difícil fer una autovia és la demanda que té més suports al territori. Però de moment la possible solució no té ni diners ni calendari previst.

ARXIVAT A:
MobilitatTrànsit
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut