Madrid

Ciutadans proclama Albert Rivera com a candidat i Rivera demana noves cares "que representin un canvi"

Rivera es mostra obert a pactar amb dretes i esquerres, però posa com a condició que hi hagi cares noves

RedaccióActualitzat

Albert Rivera ja és el candidat de Ciutadans a La Moncloa per a les eleccions generals del 26-J. El consell general de Ciutadans l'ha ratificat com a cap de llista.

Rivera ha insistit que el seu partit està obert a negociar tant amb dretes com amb esquerres, però, això sí, amb un canvi de cares.

"No hi pot haver regeneració democràtica si no hi ha noves polítiques, valentes i regeneradores, i si no hi ha noves persones al front. Ningú confiarà en un nou govern si els que l'encapçalen són els mateixos que ens han portat fins aquí. Així que, sense excloure ningú, comptant amb els de la dreta, comptant amb els de l'esquerra, serem molt exigents perquè aquest país posi al capdavant del govern gent que representi un canvi."

El líder de Ciutadans ha tornat a repetir la idea que no hi ha cap candidat que sigui imprescindible:

"No hi ha cap persona més important que Espanya, ningú és imprescindible."

Albert Rivera assegura que si Ciutadans és decisiu el 26-J, hi haurà govern a Espanya, però, per fer-ho, demana "una empenta, més escons, més força i que l'aritmètica ens doni la capacitat de ser decisius".

Rivera s'erigeix, a més, com a garantia contra el populisme:

"Que els espanyols dormin tranquils i sàpiguen que ni les seves pensions, ni els seus estalvis, ni les seves feines, ni les seves empreses no perillen, perquè el populisme amb nosaltres mai no arribarà al govern d'Espanya."

El consell general ha aprovat la candidatura de Rivera en les eleccions del 26-J amb 35 vots a favor, tres en blanc i un vot nul, i també han validat la llista del partit amb 33 vots a favor i sis en blanc.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut