Ciutadans porta a la JEC la presència telemàtica de Junqueras i Comín al debat de les europees

Ciutadans ha presentat un recurs a la Junta Electoral contra l'opció telemàtica que s'ofereix a Oriol Junqueras i Toni Comín al debat de TV3 i Catalunya Ràdio

RedaccióActualitzat

Ciutadans ha presentat un recurs davant la Junta Electoral en contra del plantejament que TV3 i Catalunya Ràdio han fet del debat entre els candidats a les eleccions europees previst per a dimarts, 14 de maig.

El partit considera que la participació via telemàtica que s'ofereix per a Oriol Junqueras i Toni Comín vulnera les condicions d'igualtat i neutralitat que hi ha d'haver en un debat.

Ciutadans afirma que, d'aquesta manera, s'estan afavorint els candidats d'Esquerra Republicana i de Junts per Catalunya i reclama que les regles siguin les mateixes per a tots els participants.

El recurs de Ciutadans arriba després que, dijous, Esquerra Republicana demanés a la Junta Electoral Central que autoritzi el seu president, i candidat a les eleccions europees del 26 de maig, Oriol Junqueras, a participar en el debat electoral de TV3 i Catalunya Ràdio.


Junts per Catalunya demana que, en el debat, hi participi Toni Comín, des de Bèlgica.

 

ARXIVAT A:
Eleccions europees 26MERCJuntsCs
Anar al contingut