El líder de Ciutadans, Albert Rivera
El líder de Ciutadans, Albert Rivera
Barcelona

Ciutadans i el PSC qüestionen la imparcialitat de Forcadell

Els partits critiquen que l'exlíder de l'ANC acabi presidint el Parlament

RedaccióActualitzat

Reaccions contràries d'alguns dels partits a la proposta perquè l'exlíder de l'Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, presideixi el Parlament de Catalunya. Des de Ciutadans, el seu líder, Albert Rivera, ha estat molt crític amb la figura de Carme Forcadell, que, segons ell, no representa tots els catalans. Rivera n'ha qüestionat la imparcialitat.

"Algú que considera que els 750.000 votants de Ciutadans no són tan catalans com els de Junts pel Sí és evident que no serà la nostra presidenta".

En aquest sentit, el líder de Ciutadans considera que Forcadell no reflecteix la pluralitat que ha de tenir un parlament.

Des del PSC, la diputada Eva Granados ha advertit que no votaran Forcadell com a presidenta perquè també dubten de la seva imparcialitat.

"El grup parlamentari socialista no la votarà i espero que si arriba a ser presidenta es miri bé el reglament i vegi que ha de portar els debats amb imparcialitat i que ha de representar el conjunt dels diputats, no només aquells que opten per la independència".

 

Anar al contingut