Ciutadans es renova sense integrar els crítics, però prometent una "nova etapa"

Arrimadas afirma que Ciutadans aprendrà dels "encerts i errors" i reivindica l'esperit "de centre" del partit

RedaccióActualitzat

Ciutadans ha culminat la renovació de la seva cúpula amb Inés Arrimadas al capdavant amb un congrés telemàtica que estava previst pel març i que el coronavirus ha obligat a ajornar. Arrimadas, que no ha integrat el sector crític intern liderat per Fernando Igea, promet que aprendrà dels "encerts i errors" i reivindica l'esperit "de centre" del partit.

El partit ha actualitzat els estatuts i ha refet l'estratègia per remuntar el partit després de la sotragada electoral del novembre passat. I ja s'han vist alguns canvis. Amb la crisi sanitària, els taronges s'han distanciat de PP i VOX, i no només en les formes. Al Congrés dels Diputats, han combinat la crítica i la seva disposició a col·laborar.

 

Aquest mateix diumenge, Arrimadas ha fet evidents els canvis. En un discurs per videoconferència, la líder de Cs, ha promès que el partit aprendrà dels seus "encerts i errors", i ha reivindicat l'esperit "de centre, reformista, modern, moderat i de progrés" de la formació taronja.

Arrimadas ha reiterat que "ningú" no ha pagat tant els errors comesos com ho ha fet Cs, ja sigui a les urnes o amb les dimissions de la direcció anterior. La líder del partit ha constatat així que el camí "no és fàcil", però que la nova etapa també oferirà oportunitats a la formació taronja. Durant la cloenda de la V Assemblea, Arrimadas s'ha mostrat convençuda que aquesta "nova etapa" demostrarà que Ciutadans és un partit "de govern i consolidat".

Arrimadas ha estat dura aquest dies amb Pedro Sánchez per la falta de diàleg en la gestió del coronavirus. La presidenta de la formació ha avisat Sánchez que se li acaben les oportunitats de demostrar que busca consens amb l'oposició

 

Rivera, "home d'estat"

Arrimadas a agraït la tasca feta per l'exlíder Albert Rivera, de qui també ha dit que "amb els seus encerts i errors" ha demostrat ser "un home valent i un home d'estat". Per altra banda, Arrimadas ha avisat el president espanyol, Pedro Sánchez, que se li acaben les oportunitats de demostrar que busca consens amb l'oposició, en referència a la gestió de la crisi sanitària.

ARXIVAT A:
CsInés Arrimadas
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut