Ciutadans carrega contra Toni Albà per un tuit en què diu "mala puta" a "Inés"

L'humorista ha penjat a Twitter un poema satíric que és interpretat pel partit com a "insult masclista, fastigós i d'odi" contra la seva cap de llista

RedaccióActualitzat

Aquest dimarts l'humorista i actor Toni Albà ha publicat un poema satíric a Twitter que ha aixecat polseguera. El poema està dedicat a una tal Inés, a qui acaba qualificant de "mala puta":

 

 

Ciutadans ha interpretat que la protagonista del poema és la seva cap de llista pel 21D, Inés Arrimadas. El partit ha respost a Twitter qualificant el poema d'"insult masclista i fastigós". La mateixa Arrimadas ha ampliat la crítica, qualificant-lo també de "mostra d'odi" per les seves idees:

 

Albà va publicar el seu poema a Twitter després de fer-se ressò d'un tuit que criticava Arrimadas per haver donat a entendre que no hi ha independentistes entre les persones migrades que han vingut a Catalunya les últimes dècades.

Però un cop havia esclatat la polèmica, va negar que la protagonista del poema fos Inés Arrimadas:

 


Albà té des de fa temps una intensa activitat pública favorable a l'independentisme, i ja s'ha significat anteriorment en crítiques, sarcasmes i paraules grosses adreçades contra personatges com Mariano Rajoy, la jutge Carmen Lamela o el mateix líder de Ciutadans, Albert Rivera.  

A banda de les queixes d'Arrimadas i de Ciutadans, el seu poema satíric també ha rebut respostes a Twitter, alguna amb les mateixes armes:

 


 

Altres tuitaires han defensat Albà. Pràcticament ningú, però, ha donat suport a la seva versió que la protagonista no és Inés Arrimadas:

 



 

ARXIVAT A:
Procés catalàEleccions 21D
Anar al contingut