Ciutadans assegura que tampoc no investirà ningú de l'equip Rajoy

Actualitzat

Han passat set dies de campanya i els pactes tornen a marcar l'agenda electoral. La vicepresidenta del govern espanyol en funcions, Soraya Sáenz de Santamaría, s'ha pronunciat sobre el veto de Ciutadans, que reclama que Rajoy s'aparti: diu que se sent orgullosa de formar part del seu equip.

Per la seva banda, a "El matí de Catalunya Ràdio", Juan Carlos Girauta ha continuat fixant la mirada cap al PP. Ciutadans no farà president Mariano Rajoy -assegura- però tampoc Soraya Sáenz de Santamaría, ni ningú més del seu equip.

Juan Carlos Girauta: "Aquesta llista són exemples de persones que tenen credibilitat: Núñez Feijoo, Cristina Cifuentes, Pablo Casado, Alfonso Alonso, Ana Pastor."

Però des de Ciutadans, també adverteixen els socialistes. Albert Rivera pressiona Sánchez perquè defineixi clarament amb qui pactaran abans del 26-J.

Albert Rivera: "Jo crec que els socialistes els han de dir als espanyols abans d'anar a votar si pensen pactar amb els populistes o si pensen intentar un gran acord constitucionalista."

No és l'únic advertiment als socialistes. A "El matins" de TV3, Xavier Domènech ha alertat el PSOE si al final acaba optant per fer la gran coalició.

 

Xavier Domènech: "Un PSOE que es plantegés donar suport al Partit Popular pràcticament significaria la seva desaparició."

Xavier Domènech: "Nosaltres sempre hem plantejat que una cultura del pacte no es fa a hòsties."

Mariano Rajoy: "Una altra opció és: Ciutadans, més el PSOE, més Podem, que ja ho van intentar el 20 de desembre i no van poder."

Mentrestant, Susana Díaz insistia un altre cop amb el discurs que Catalunya té privilegis.

Susana Díaz: "Quan els andalusos paguin els seus préstecs, paguin les seves hipoteques, els seus interessos aniran a Catalunya i cotitzaran en aquesta hisenda catalana. Això és el que estan dient als andalusos? De què estem parlant?"

Des des Barcelona, Meritxell Batet l'ha contestat i ha advertit que a Espanya no hi ha saqueig entre territoris.

Meritxell Batet: "Els únics que ens roben a tots plegats són persones com Bárcenas o com la família Pujol."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut