Barcelona

Ciutadans aposta per un finançament del partit "transparent, auster i sense corrupció ni 4%"

El president de Ciutadans i candidat a la presidència de la Generalitat, Albert Rivera, ha presentat aquest dissabte a Barcelona el model de finançament de Ciutadans per a les properes eleccions al Parlament. "Apostem i portarem a terme un sistema de finançament transparent i auster, amb el suport ciutadà i sense dependre de ningú, per poder seguir sent lliures", ha assegurat Rivera.

Actualitzat
El candidat a la presidència per Ciutadans ha assegurat que no volen "haver de fer favors, haver de fer una obra pública o una carretera a canvi d'una donació, i tampoc volem ni pressions ni condicionants". Rivera ha afegit que "no volem ni 3%, ni 4%, ni casos de corrupció com Pretòria i Palau".

Per tot plegat, i fent al·lusió als casos de corrupció, Albert Rivera ha demanat a José Montilla i Artur Mas "que siguin transparents, que facin públiques les quanties de les donacions que reben i que paguin els seus crèdits sense condonacions", ha exigit el candidat a la presidència de la Generalitat.

El model de finançament de Ciutadans, segons Rivera, es basarà en "microdonacions que podran fer els ciutadans entrant a la web del partit i en bons retornables". En aquest sentit, el partit farà públiques les donacions que rebi. "Serem l'únic partit que les farà públiques i a més a més, quan passin les eleccions, tots aquells ciutadans que ens donin suport econòmicament rebran els diners que ens han prestat", ha puntualitzat. Pel que fa al finançament del seu partit, Rivera ha assenyalat que Ciutadans "es presenta a les autonòmiques sense deure un cèntim a ningú i d'aquesta manera ens presentem lliures, sense grups de pressió que ens financin i condicionin la nostra política".

Per aconseguir voluntaris de cara a les eleccions de novembre, Albert Rivera ha presentat la campanya "C's Team".
Anar al contingut