CiU vol aplicar el concert econòmic el 2013

El cap de llista de CiU diu que si té el vent a favor aplicarà el concert econòmic d'aquí a dos anys. Mas ha dit que si tot va bé el nou model de finançament li aportarà una part dels diners necessaris per millorar l'estat del benestar.

Actualitzat
Convergència i Unió vol aplicar el concert econòmic l'any 2013. El candidat de CiU, Artur Mas, sosté que, si tot li va de cara, el nou model de finaçament li aportarà una part dels diners necessaris per anar millorant l'estat del benestar amb propostes com aquestes:
"Estendre més enllà dels 3 anys els ajuts directes a les families, anar estenent els concerts educatius que cobreixin també les etapes del batxillerat, el dret a triar la llar de l'ajuntament- si existeix en aquell municipi-, el concert per a la llar privada -qui la té més a prop de casa- o de la cura de diferents infants per part d'una persona que s'ocupi d'ells en un pis".
Mas també ha menystingut el fixatge d'Antoni Castells i Ferran Mascarell per un futur govern del PSC: "Si resulta que ara els seus grans trumfos són un que diu que se'n va perquè el seu partit no defensa prou Catalunya i l'altre perquè el van fer fora en el seu moment... doncs, home, fa una sensació d'una certa perplexitat i d'una certa debilitat".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut