Lleida

CiU denuncia que 16.500 milions d'euros se'n van i no tornen

Una llotja de Lleida plena ha escoltat el candidat de CiU en el primer dels mítings finals de la federació. Avui tocava la capital del Segrià; demà, Girona; dijous, Tarragona; i divendres, Barcelona. Abans ha intervingut el cap de llista al Senat per la demarcació, Ramon Alturo, i la número 1 al Congrés, Conxita Tarruella, que ha presentat CiU com l'únic vot útil per Lleida perquè ni Esquerra ni Iniciativa trauran cap diputat, diu, i la Terra Ferma és la gran oblidada pel PSOE i pel PP.

Actualitzat
També ha parlat Artur Mas que, coincidint amb la vaga a la sanitat pública, ha reclamat responsabilitat i sensibilitat als metges just el dia que el govern ha renunciat a la paga extra. El govern de CiU considera que l'aturada ha tingut un seguiment escàs i feble. I que alguns partits l'estan aprofitant de forma barroera.

"Si ens ho proposem, podem arribar-hi. Es tracta que d'aquí a diumenge, que ens queden hores i dies, fem el necessari per fer-ho. Nosaltres tenim un objectiu compartit, amigues i amics, sortir de la crisi. Tenim dues prioritats: activar l'economia i crear ocupació. I una segona, el pacte fiscal. Justícia per a Catalunya. Que aquests 16.500 milions que se'n van i no tornen, que bona part es quedi aquí per ajudar la gent del nostre país", ha afirmat Josep Antoni Duran i Lleida.
Anar al contingut