La nau estava plena de deixalles
Els bombers compten a treballar fins demà en les feines d'extinció

Cinquanta evacuats per l'incendi d'una deixalleria a Sant Celoni

Els bombers calculen que no podran extingir del tot les flames fins demà per la gran quantitat de deixalles que s'hi acumulaven

Actualitzat

Una cinquantena de persones han hagut de ser evacuades per l'incendi que ha començat aquest dilluns a la tarda en una deixalleria al polígon Molí de les Planes de Sant Celoni, al Vallès Oriental.

Els evacuats són el personal de la instal·lació i els de les naus dels costats. Una persona ha resultat intoxicada lleu per inhalació de fum i ha estat traslladada en una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques a l'Hospital de Sant Celoni.

El foc afecta una pila de deixalles d'uns cinc metres d'alçada dins del recinte de la deixalleria. És per això que els bombers calculen que la feina de sufocar del tot les flames pot durar hores. Aquest dinmarts al matí, 15 dotacions encara seguien remullant la deixalleria.

Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla especial Procicat i ha recomanat als veïns de la zona que no s'acostin al polígon i que tanquin portes i finestres per evitar que el fum de l'incendi entri a les cases.
            
 

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut