"Tres anuncios en las afueras" s'emporta 5 Baftes (REUTERS)
"Tres anuncios en las afueras" s'emporta 5 Baftes (REUTERS)

Cinc premis per a "Tres anuncios en las afueras", la gran triomfadora dels BAFTA

Desfilada de vestits negres en la catifa vermella de la gala de l'acadèmia britànica del cinema per protestar pels abusos sexuals

Actualitzat

Amb 5 guardons, "Tres anuncios en las afueras" ha estat la gran triomfadora la nit de diumenge en la gala de lliurament dels premis BAFTA de cinema.

La cinta de l'anglès Martin McDonagh s'ha endut els guardons a la millor pel·lícula, millor pel·lícula britànica, millor actriu per a Frances McDormand, millor actor secundari per a Sam Rockwell i guió original.

 

 

El millor director ha estat el mexicà Guillermo del Toro, per "La forma del agua", que també ha guanyat en les categories de música original i disseny de producció.

 

 

I una altra de les cintes favorites, "El instante más oscuro", s'ha endut el BAFTA al millor actor, per a Gary Oldman, en el paper de Winston Churchill.

 

 

De negre s'han vestit tant l'actriu Angelina Jolie com la majoria dels assistents als premis BAFTA. L'organitzadora de la gala, l'Acadèmia Britànica del Cinema, ha demanat als convidats que es vesteixin amb aquest color per protestar contra els abusos sexuals, tal com ja va passar als Globus d'Or.

 

 

És el moviment que es coneix com a "MeToo" i que tant debat, a favor i en contra, està generant últimament.

ARXIVAT A:
CinemaPremis Bafta
Anar al contingut