Cinc mossos ferits lleus en una rave prop del pantà de Santa Anna, a la Noguera

Un dels ocupants del camió que va envestir el control policial ha quedat detingut, mentre que es busquen la resta d'agressors que van fugir

Actualitzat

Cinc agents dels Mossos d'Esquadra han resultat ferits lleus quan intentaven evitar l'accés de vehicles a una festa il·legal, prop del pantà de Santa Anna, al municipi d'Ivars de Noguera. Els fets van passar la matinada de dissabte quan un camió amb matrícula italiana va envestir el control policial, segons han denunciat el sindicat de Mossos USPAC.

Cap a la una de la matinada, un camió va fer fora del camí el vehicle policial que barrava el pas. El vehicle va continuar i una altra patrulla el va aconseguir aturar més endavant i detenir el conductor i l'acompanyant.

El camió anava precedit de més vehicles i els seus ocupants es van encarar amb els mossos i van aconseguir que un dels dos detinguts pogués fugir amb ells.

En l'enfrontament, 5 mossos van resultar ferits i d'aquests, 4 han causat baixa. El detingut és un jove italià de 29 anys. 
 

La festa rave continua

Aquest dilluns al migdia la festa il·legal continuava amb un centenar de vehicles. Els Mossos han desplegat un dispositiu per evitar que entrin més vehicles i per controlar les sortides.

També han obert una investigació per trobar els presumptes autors de les lesions i la persona que inicialment van detenir i que va acabar fugint amb ells. També han estat identificats altres participants i es treballa per esbrinar els organitzadors de la festa.

Els agents van començar a fer controls a la zona divendres, quan cap a les 8 del vespre al port d'Àger van detectar una "afluència anormal" de vehicles --majoritàriament de furgonetes i camions amb matrícules italianes i franceses-- que es desplaçaven de municipi en municipi, segons Mossos.

La policia va descobrir que tenien intenció de muntar una festa rave al pla de les Bruixes i quan van intentar impedir-ho, els vehicles van marxar en grups. Dissabte a la nit van localitzar la festa al voltant de l'embassament de Santa Anna.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut