Un comptaquilòmetres manipulat.
Un comptaquilòmetres manipulat. (Foto: ACN)
Olot

Cinc imputats per manipular comptaquilòmetres en un concessionari de la Garrotxa

La Guàrdia civil ha localitzat un centenar de vehicles amb comptadors manipulats i uns 30 afectats. Els cinc imputats ho estan pels delictes de maquinació per alterar el preu de les coses, falsedat documental i estafa.

RedaccióActualitzat
Una operació relacionada amb un concessionari de cotxes de la comarca de la Garrotxa que es dedicava a manipular els comptaquilòmetres per poder vendre els vehicles a un preu més elevat ha acabat, de moment, amb cinc imputats.
 
Els agents de la unitat de patrimoni de la Guàrdia Civil  van rebre dues cartes anònimes en què es denunciava que el concessionari venia cotxes amb els registres dels comptaquilòmetres rebaixats. Van engegar una investigació i van comprovar que efectivament era així. En l'operatiu, van localitzar un centenar de vehicles amb comptadors manipulats i uns 30 afectats i van imputar 5 persones pels delictes de maquinació per alterar el preu de les coses, falsedat documental i estafa.

Tot i que s'han fet operacions policials importants contra aquesta pràctica, encara hi ha concessionaris que ho segueixen fent. La investigació continua oberta per intentar localitzar més afectats.
Anar al contingut