Premis Zapping
Premis Zapping
Avui, a les 20.30, en digital

La 23a edició dels Premis Zapping, en exclusiva per internet

TV3 oferirà la retransmissió dels XXIII Premis Zapping a l'audiovisual de qualitat en directe i en exclusiva per internet, dijous a partir de les 20.30 en digital, a través del web i l'app de la cadena. TV3 ha obtingut cinc nominacions als premis que atorga l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya (TAC). "L'ofici de viure" de TV3 rebrà el premi valors per proporcionar eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure a la societat actual.

Actualitzat

TV3 retransmetrà l'acte de lliurament dels XXII Premis Zapping a l'audiosivual de qualitat en directe i en exclusiva per internet, dijous a partir de les 20.30 a través del portal i l'app de TV3.

L'actriu Clara Segura pel seu paper en la sèrie "Nit i dia", la presentadora del programa "Tarda oberta", Ruth Jiménez; i els programes "Al cotxe!", "Res és impossible" i "This is art" són els cinc finalistes de TV3 que opten a endur-se un premi Zapping en les seves categories respectives.

Clara Segura és finalista en la categoria d'actriu pel seu paper de la doctora forense Sara Grau a la sèrie "Nit i dia" i competeix amb Aura Garrido ("El ministerio del tiempo") i Blanca Portillo ("Sé quién eres").

Dos programes de TV3, "Al cotxe!", presentat per Eloi Vila, i "Res és impossible", protagonitzat per l'il·lusionista Antonio Díaz, són finalistes en l'apartat de Programa d'Entreteniment/Concurs i competiran amb el concurs "Ahora caigo!".

Ruth Jiménez, la conductora de "Tarda oberta", és finalista en la categoria de presentador/a juntament amb Manel Fuentes ("Tu cara me suena" i "Tu cara no me suena todavía") i Roberto Leal ("España directo" i "Operación Triunfo 2017").

Pel que fa a l'apartat de Programes Culturals, Divulgatius i Documentals, apareix com a finalista a un premi Zapping el programa de TV3 "This is art" de Ramon Gener, que s'enfronta a "Aquí la Tierra" i "Hermano mayor".

"L'ofici de viure" de TV3 rebrà el premi valors per proporcionar eines assequibles a tothom per afrontar amb optimisme els reptes de viure a la societat actual.

L'acte de lliurament serà el dijous 1 de març, al CaixaForum de Barcelona. Els Premis Zapping són els únics guardons audiovisuals que es concedeixen a Catalunya per votació popular i, a diferència d'altres reconeixements, premien la qualitat, i no l'audiència. Els socis de TAC i usuaris del web de TAC són els que elegeixen els finalistes de cada categoria. Així mateix, un jurat, presidit pel president de l'Associació, Josep Maria Guerra, decideix amb el seu vot els guanyadors.

Anar al contingut