Barcelona

Cinc estrelles Michelin més per a restaurants catalans

La prestigiosa guia gastronòmica francesa ha tornat a distingir la cuina catalana amb l'entrega de cinc estrelles Michelin a cinc nous restaurants que entren al selecte club. Saüc, de Xavier Franco, a Barcelona; Lasarte, el restaurant que Martín Berasategui té a l'hotel Condes de Barcelona del Passeig de Gràcia; Evo, de Santi Santamaria, al nou hotel Torre Hesperia de l'Hospitalet de Llobregat; Miramar, de Paco Pérez, a Llançà, i El Rebost d'en Pere, de Pere Arpa, a Banyoles. Aquests són els restaurants que han obtingut la primera estrella Michelin. Santamaria, amb l'estrella de l'Evo, ha passat a ser el cuiner espanyol amb més estrelles entre tots els seus establiments, i ja en són sis.

Actualitzat
També al País Basc les estrelles Michelin han deixat bones notícies. Pedro Subijana, xef del restaurant Akelarre, de Sant Sebastià, ha aconseguit la seva tercera estrella i se situa al nivell de Juan Mari Arzak, Santi Santamaria, Ferran Adrià, Martín Berasategui i Carme Ruscalleda, tots xefs de restaurants amb tres estrelles.

La guia francesa ha guardonat també El Poblet de Dénia, restaurant de Quique Dacosta a la població alacantina, que obté així la seva segona estrella.

Amb les noves entregues d'estrelles, a Catalunya ja són 39 els restaurants que tenen com a mínim un guardó de la guia Michelin.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut