La policia s'endú un dels detinguts per la violació múltiple
La policia va detenir els presumptes agressors a Xirivella i Torrent (Europa Press/Policia Nacional)
Xirivella

Cinc detinguts per una violació múltiple en un descampat al País Valencià

Els detinguts i la parella d'un dels presumptes agressors també estan acusats d'amenaçar la víctima i la seva parella perquè no denunciessin els fets

RedaccióActualitzat

La policia ha detingut cinc homes acusats de l'agressió sexual a una dona el 3 de gener en un descampat entre els municipis valencians de Mislata i Xirivella.

Tots els detinguts, i també la dona d'un, estan acusats d'haver amenaçat la víctima i la seva parella perquè no denunciessin els fets. Per això se'ls imputa també un delicte d'amenaces greus i, als cinc homes, el d'agressió sexual.

Arran de la denúncia de l'agressió sexual per part de diversos homes, els agents de la Policia Nacional van obrir una investigació.

Una operació conjunta de la Unitat d'Atenció a la Família i a la Dona i la Brigada de Seguretat Ciutadana va portar a la detenció simultània, dimarts passat, dels sospitosos als municipis de Xirivella i Torrent.
 

La dona agredida, sense llar

Els detinguts, tres dels quals tenen antecedents, han passat a disposició judicial.

Els agents també van esbrinar que la víctima vivia en un assentament de la zona. Segons la policia, els han donat una "atenció integral eficaç" tant a ella com a la seva parella.

Segons la investigació, un dels detinguts va començar a agredir la dona de forma continuada des del 13 de desembre, aprofitant l'estona en què la seva parella se n'anava a treballar.

 

ARXIVAT A:
Agressió sexualPaís Valencià
Anar al contingut