Cinc detinguts per robatoris amb força en domicilis mentre els residents dormien
Objectes recuperats pels Mossos

Cinc detinguts per robatoris amb força en domicilis mentre els residents hi dormien

Els detinguts són quatre homes i una dona d'entre 19 i 21 anys que feien servir tres motocicletes robades per desplaçar-se als habitatges

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut cinc persones per la seva presumpta participació en quatre robatoris amb força en domicilis del Barcelonès i el Vallès Occidental mentre els residents dormien. Els arrestats, quatre homes i una dona d'entre 19 i 21 anys, feien servir tres motocicletes robades per desplaçar-se als habitatges.

 

 

La investigació es va iniciar a començaments del mes de setembre, quan una dona octogenària que dormia al seu habitatge, al barri del centre de l'Hospitalet, va ser víctima d'un robatori a l'interior del seu domicili.

La investigació va permetre identificar una parella formada per una dona i un home joves, als quals van ubicar en una casa que ocupaven també al mateix barri del centre.

La casa on vivien era un lloc de reunió habitual d'altres joves amb antecedents policials, també per robatoris a domicilis.

Els investigadors van detenir quatre dels joves investigats i van fer una entrada i escorcoll judicial en el domicili on es reunien, d'on es van poder recuperar objectes procedents d'un quart robatori, també al barri del centre de l'Hospitalet.

Arran de la recuperació d'aquests objectes sostrets, els agents van detenir un cinquè jove presumptament implicat.

Els detinguts van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut